ngeunaan Company

A produsén profésional di Kotak keramik integral tina ilmiah panalungtikan, produksi, panyiri sarta jasa.

FOSHAN FENGJILONG dagang CO., LTD ieu lokasina di Foshan, éta téh produsén profésional tina kotak integral tina ilmiah panalungtikan, produksi, markting jeung jasa, nu boga basa produksi profésional badag di Foshan Kota.

Simkuring salawasna stresses dina "latihan tim, aturan ngadegkeun tur wangunan brand". Kalawan sumanget inovasi produk na concentrating on ngembangkeun brand, sistem manajemen kualitas pangalusna sarta layanan warmest geus kabentuk. Urang nyadiakeun produk unggulan sarta efisien, layanan komprehensif ka konsumén di sakuliah dunya.

  • 34dcd083586732c4777285c17c634c9

WhatsApp Online Chat!