About Company

A Produsèn profesional saka Keramik kothak nggabungaken ngelmu riset, produksi, labeling lan layanan.

Foshan FENGJILONG TRADING CO., LTD dumunung ing Foshan, iku sawijining perusahaan profesional saka kothak nggabungaken ngelmu riset, produksi, markting lan layanan, kang wis basa produksi profesional gedhe ing Foshan City.

Kita tansah nandheske ing "latihan tim, aturan kabentuké lan bangunan account". Kanthi semangat inovasi produk lan konsentrasi ing pembangunan account, sistem manajemen kualitas paling apik lan layanan warmest wis kawangun. We nyedhiyani produk banget lan efisien, layanan lengkap kanggo pelanggan donya.

  • 34dcd083586732c4777285c17c634c9

Tampilan Online Chat!